anak meragam,nangis,kembung.

Baby selalu kembung malam dan nangis nonstop sampai letih.. Dah try mcm2 dah petua kebanyakan sekejap je lega lpas tu sambung nangis and keep kembung until morning... Siang dia ok.. Mlm start jadi. Sy fully bf bby still muntahkan susu tu after beberapa mnit mnum... Try bg fm jugak still same thing happen..dah try 3 jenis susu pun sama. Dutchbaby, s26,dumex. Any tips?. .or i missed something to calm down baby?

2 Balas

cuba setiap kali tukar pampers sapu minyak panas kat dada,belakang,perut,tapak kaki,betis..dan kerap tukar pampers selang 2jam camtu..pastu buat senaman kayuh bsikal tu tolak ke perut dia bagi kentut..

Mommy kerap buat massage pada baby tak? Massage bahagian perut dengan buat gerakan kaki baby macam cycling tu