Beza gerakan baby&sedu dlm perut

Kndungan sy bru 22minggu. Sy ada rasa gerakan bby. Tpi sy ada tengok 1post dkt tiktok,yg mcm gerak kerap dlm 1minit tu baby sedu. Betol ke? Mcm mna sy nk bezakn baby gerak dgn sedu. Siapa tahu.😅sy first mom to be

1 Balas

Baby sedu biasanya di tempat yg sama dia detak for 3min camtu & ygv ni saya rasa masa 16w. Mulai 21w saya dah mula rasa ada kick kiri kanan atas bawah & every kick makin kuat. Tgh tidur pun saya boleh terbangun bila dia kick

9mo ago

owh mcm tu.. tq ye