Baby xnak makan

Baby saya umur 7bulan 21hari . Sekarang ni dia xselera makan .. susah betul nak bukak mulut .. saya tengok gusi dia belah bawah bengkak macam nk keluar gusi .. nak buat mcm mana ya suruh dia selesa makan ..

1 Balas

Baby kita sebaya la, anak saya tumbuh gigi dah. Before tu memang tak selera makan. Bad mood saja. Saya bagi benda yang sejuk, mangga betik and avocado jadi puri campur oat + ebm. Nasi bagi yg tekstur bubur

1y ago

tulaa sebelum ni elok je dia makan .. sekarang ni xnak .. berapa lama anak sis xnak makan .. nk tryla buat aiskrim buah untuk bby nanti