susu badan kurang

baby saya umur 6 bulan, tp susu badan selalu kurang dah cuba dgn banyak milkbooster, dr product mamom, melktogen, susu kambing momma pregolact dgn supplement fenugreek, tp mcm tak jalan je, tiap pam selalu dpt 2 oz je, tau tak kenapa ye? so skrg saya bagi susu campur je untuk baby saya.. and sampai sekarang pun saya belum period lg dr lepas bersalin.. ada tak yg pernah ada case mcm saya ni?

1 Balas

saya anak umur 11 bulan bru period kdg2 dtg kdg3 x mmg normal tu sis kalau breast feeding.. try rebus sendiri kurma cina + chia seed kalau ada gula abtu ltk sikit sis.. inn sya allah rajin pam pandai byk tu