Susu

Hi. Susu formula apa yg x kuat sangat bau susu ye? My baby pandai tolak klo offer susu formula. Dah campur dlm makanan pun dia tahu ada bau susu. Berat badan dia naik 200gm je sejak dr 6 bln. Skrg dh 9bln. Selama ni bf je tp ni pun mcm dh kurang susu bdn. Dh try Dutch baby. Dia tak nak. Ada cadangan & pengalaman dari ibu2 tak?

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada sudi share pnglmn mereka dgn puan