Cirit birit

Baby saya umur 11bulan cirit birit . before this dia ada demm, batuk, selesema and muntah . Demm skrg dh oky sikit tinggal batuk and selesema je ,muntah bila dia tk tahan ada bnyk kahak dekat tekak . Apa yg saya perlu lakukan ye

1 Balas

Hi mommy. Masih cirit birit lagi? Sebaiknya bawa jumpa doc. Anak bila muntah dan cirit birit kalau dah banyak hari takut jadi dehydrated. Selalu nya budak bila tekak berkahak memang kurang susu. So sebaiknya jumpa doc segera

2y ago

haii saya dh jumpa doc semlm but dia just bgi antibiotics je then suruh pantau, sekrg bila dia nafas ada lekuk pulk