??

Baby saya tiap kali tidur dia akan sedih tetiba dia menangis , kenapa mcm tu ye ? Lagi satu baby saya suspek jantung blubang , haritu doc kata kecil je lubang in shaa allah dlm dua minggu akan ttutup sendiri , betul ke?

4 Balas

Dari pengalaman saya jga ank sye ni .. Apa yg harini trjadi mcm trkejut kita bnyak main dgn dia smpai snyum atau dbiarkan nangis trlalu lama .. Mlm tu mesti akan jadi dia pernh trkejut kuat msa bby sye bru 2minggu mlm tu dia mcm trkejut2 je pdahal dia tngah tdo and snyap sunyi .. Mcm tu jugk dgn nangis dn snyum.. Klu dia pernh nangis kuat siang and lmbt kne pjuk mlm tu dia tdo buat muka sedih je kdang smpai nangis ttbe..

Dah dokter ckp mcm tu, ok la. Kalau tak juga itu kuasa tuhan. Berserah pada yg esa, dokter dah buat kerja dia dengan ilmu yg dia belajar takkan dia nak tipu pulak sis 😅😅

insya'allah akn trtutup sis..mcm anak makcik sy pown jantung berlubang..bila mkin besar lubang too tertutup sndri..

Apa tanda baby tu jantung berlubang?