Anak tetiba nangis bila tengah tidur

Anak tengah tidur, tetiba je nak menangis. Kita ni terkejut dengar. Sbb nangis dia tu, betul betul sedih dgn muka cebik. Tapi malam je. Siang elok je tidur dgn nyenyak. Kenapa ya ? #seriusnanya #firstbaby #firsttimemom #bantusharing

2 Balas

dia tgh active sleep dan mungkin ada nightmare. anak saya pon mcm tu. lepas jerit and nangis sikit2 then sambung tido mcm takde apa2 yg jadi. saya pon perasan akan terjadi waktu malam masa dia baru nak tido.

Anak sy kalau mcm tu sbb terlampau penat