Minta bagi semangat boleh?

Baby saya lahir 1.95. Lahir induce sebab baby iugr..sampai sekarang orang asyik bandingkan anak cakap kecik sangat tak kena umur. Ramai cakap anak perkembangan akan terbantut..pegang tak sedap sebab kecik je tak mcm anak orang lain badan cantik tembam.. hati ni kecewa betul bila kena banding macam tu. Siapa je taknak terbaik untuk anak…hmm

1 Balas

sis bg ssu pe

2y ago

umo bb brp skarang..sy pn bg similac neo smpai nk masuk setaun..masuk setaun sy tukar pediasure baru je lg..ank sis brp kg