pergerakkan baby 28w

Baby saya kekadang ada sehari tu sebelum subuh sampai ke malam nk tido aktif je bgerak .lepas tu kkdang Hari lain kurang sikit pergerakan .. ada masa pagi gerak sikit tgah Hari xrasa malam baru rasa prgerakan. Eh baby knpa xaktif pula hri ni..baby bangonn kkdg cakap dengan perut sndiri?

1 Balas

Mmg ramai mcm tu, baby aktif waktu mlm, waktu siang mmg susah betul dia nk gerak..sbb tu afa baby bila lahir dia brjaga mlm, sbb dh trbiasa dr dlm rahim lg mcm tu