baby meragam bila tengah malam

Baby saya Isnin ini cukup 1 bulan. Bila waktu pagi, tengah hari dan petang tidur memanjang, cukup 1 jam hanya bangun minum susu dan tidur balik. Masalah saya bila tengah malam pukul 12 hingga pukul 3 pagi baru tidur lena. Saya nak tanya apakah penyelesaian untuk bagi anak tidur lena tengah malam tak meragam (menangis tak nak tidur)????7Sedangkan drypers dah tukar, susu dah bagi, perut pun tak gembung.

15 Balas

ibu saya pernah cerita sy dulu mse baby kuat meragam.. senyap masa tidur je.. last2 arwah atuk tukar panggilan nama.. terus oke.. 😆😆😆

baby sy pon sme....tgh mlm mst nangis...setiap hari....tapi bile msuk 3bulan die dh xnangis..

penyelesaiannya tu tunggu baby puan 3 bulan atau lebih..selesailah masalah puan nanti

biasa mcm tu sis bila dia tukar bln nti perangai dia pun akn bertukar

4y ago

Betul2 sama ank sy yg sulung genap 2bulan tukar perangai .

Tgh beralih bulan