baby high demand

baby saya fully bf , pernah ajar botol masa dalam pantang . sekarang dah 4bulan , cuba untuk bagi botol dia tknk walaupun dia terlalu haus dia akan mengamok . dah banyak kali tukar jenis botol & puting . momys boleh tak suggest botol apa yg sesuai atau puting apa yg sesuai untuk baby high demand ni 😭

2 Balas

sama mcm saya jugak, nak menangis rasanya, tapi tetap kena lalui fasa ni😅 anak saya stop minum guna botol start dia msuk 2 bulan. sebelum tu elok je minum. pacifier pon di reject nye. dah berabis duit mcm2 jenis beli, btol pon mcm2 jenis dh try semua dia reject. susu cap gantung juga yg dia mau..

Awak boleh try botol pigeon cause dia punya puting lembut and almost like nipple ibu.