Nak ajar baby botol

Hi semua nak minta suggestion lah anak saya da 8 bulan masih df. Saya nak ajar dia botol, boleh suggest x botol apa yg sesuai.. Anak saya xnk puting tiruan kalau dia rasa puting je dia terus mengamuk.. Ada jugak try botol yg biasa tu tp anak saya xnk.. #pleasehelp #firstbaby #firstmom

12 Balas

1. biar org lain yg ajar. cth: husband, mak etc yg ajar botol. sis duduk jauh sikit. jgn duduk tepi. 2. cari puting wide neck. pigeon or tommee tippee 3. hari2 kena ada sesi/ajar bagi botol dkt anak.

Try botol anti colic yg mcm² jenama kat pasaran skrg.. kalau yg jenis seakan² mcm breast mom tu dia mahai la sikit sis

boleh cuba botol susu medela calma. hisapan dkt botol tu seakan2 puting kita. tp botol dia agak mahal sikit la

try hegen atau mam. sbb hegen ngn mam puting dia lain sikit dari pigeon atau avent.

Ni suggestion jenama botol susu anti colic untuk baby. 1. Pigeon 2. Hegen 3. MAM

kne try n error sis, kne brulang kli try nty slow² ank akn trme botol

Try hegen puting dia lembut macam puting ibu..

Boleh guna cawan atau dengan botol straw dah tu

try hegen. pigeon. he or she

Awk try puting pupici.