Ada harapan lagi tak nak breastfeed?

Hi, baby saya dah nak masuk sebulan esok. Sy tak pernah breastfeed sbb susu cuma keluar sikit je & baby mengamuk kalau tak dpt susu. So sampai skg asyik minum susu formula je. Ada harapan lagi ke utk sy breastfeed? Byk pump dah beli, dari manual sampai ke auto tp tak pernah pakai pun. 😭

2 Balas

boleh. sye mula2 mcm tu la. susu keluar sikit je. lps tu keep on pump and bgi breastfeeding. lama2 susu jadi byk. kena bykkn minum air masak. boleh buat urut lancar susu dgn mak bidan.

2y ago

sy akan usaha sebaik mungkin 🥰