Is it normal baby x tido siang?

baby saya da 2m++..mlm so far ok alhamdulillah dia tdo cuma bangun 2@3x untuk menyusu then tdo balik. tapi siang dlm 12tghhari onwards smpi pkl 7 tu dia susah sgt nk tdo.. nk kata meragam, xsgt plak.. mmg xnk tdo siang sbb bile nak tdokan, mengamok.. tapi bile dukung, teros senyap siap bole tersenyum lagi. is it normal? n dia asik nk menyusu je.. bagi pacifier xnk plak..

1 Balas

Sama macam anak saya dulu, taknak nap siang. Nak berdukung je, and nak ajak sembang. I guess its normal sebab baby tak menangis dan tak meragam means dia okay. Tapi kalau dia nap, mommy pun kena join sekali so boleh rehat hehe.

5y ago

Yeke? Tq sgt share.. Risau xtau nk buat ape dah..