kerap batuk

nak tanya ada tak cara untuk melegahkan batuk, dh seminggu batuk teruk ni, risau kesihatan baby dlm kandungan, dh prgi klinik tpi dr xbagi ubat batuk sbb kandungan bru 7 minggu.. boleh tolong tak 😒

4 Balas

Kalau demam batuk selsema mmg dr avoid bg ubat dgn ibu mengandung. Sis blh try mknn traditional. Makan habatussauda dgn madu ke? Dia lambat sikit tapi in sha Allah. Lpstu sblm tidur sis guna kumur mulut tu bg lega sikit tidur mlm2. Harap membantu sis

sy beli ubat kat farmasi axcel,untuk ibu mengandung boleh.batuk sy 3 minggu xelok ubat kk n ubat klinik swasta semua xjalan.beli kat farmasi elok batuknya.

hari tu sy pergi farmasi..sy pn batuk lama jgk.. doktor farmasi ckp ubat batuk ibu ngandung x ada..tp kita blh bg ubat cair kahak je..

π’Žπ’Šπ’π’–π’Ž π’Œπ’Šπ’•π’„π’‰π’‚π’Š π’”π’–π’‚π’Ž..π’π’Šπ’Žπ’‚π’– + π’‚π’”π’‚π’Žπ’ƒπ’π’š