baby jatuh smasa tidur

Baby saya bru 15 hari dilahirkn..pd mlm tu sy dduk di sofa. Baby dr kul 12 smp pg dye tk mahu tidur asik mnangis sja.mta sy pn dh mngntuk n smasa saya menyusukan dia ttba dia terlepas dt pegangan saya n tergolek ke lantai.dan cpt sy ambil dan ssukan dia smbil gosokkn rmbut sy di kepala dia..sy cek takde bnjol mhupun bngkk..ada tak yg petnah mengalami sprti saya..saya belum bawa dia cek ke doktor.sbb sy baca di gogle skiranya anak jatuh n tk mngalami muntah atau sbagainya tk prlu bawa le doktor.tlg bg pndapat momies..

4 Balas

Leps jtuh tu dlm 3 hri tmgk klau ada munth segera bwk ke klink utk chek.. dlu ank sy pn cmtu jgk jtuh alhmadulillah ok sb tiada munth atau pe2 pn.. sis kna pntau nti.. moga bby sis xde pe2 yew..

klu ibu was2 bleh g [email protected] mcm ni byk terjd..kdg2 bby ni diorg xnmpk tnda2 lg..mybe lps 2..3hr ..sminggu..br bleh detect..doa yg baik2 ye

kalau ibu risau better bawak jumpa doktor...

Kalau risau bawa jumpa doktor