umur 1 bulan 17 hari

baby saya belum buang air besar 2 hari sudah adakah itu normal??

2 Balas

Untuk baby fully breast feed, x buang air besar smpai 7 hr pon normal, buang air besar hari2 pon kira normal. Tapi kalau baby susu formula, 2 hari x buang tanda sembelit.

Normal

4y ago

Akak ank dah nak masuk 4 dah😁...banyak dah alami..kadang org tua2 ckp baby ni dia nak beralih bulan tu yg mcm tu..selagi dia tak meragam ok lah..klu awak risau bawak je baby jumpa doktor..