baby jaundice

Baby saya baru lahir disahkan ada jaundice, saya kejutkan dia 2 jam sekali untuk susu badan. Tiap kali bangun dia menyusu dalam 10minit macam tu je, cukup tak susu kalau menyusu 10 minit ?

2 Balas

Hi sis boleh tahu bacaan darah bby berapa? N hari ke berapa harini? If kalau boleh kejut kan every 1hour n bg susu lama sikit so biar baby poo poo n wee wee bnyak kali

5y ago

Baiklah, terima kasih sis. Saya sebelum ni ada campur sikit tapi sekarang ni memang dah fully bf dah.