mana mana nak buang kahak baby?

baby saya ada kahak.. tlg momy2 tips bagi hilangkan kahak baby baru 2bulan#ingintahu #pleasehelp

6 Balas

saya baby 2 minggu ada kahak...mula mula doc ingat biasa sbb baby baru lagi...tapi bila saya cakap ganggu dia menyusu doc cek apa smua then suction kahak baby. Doc kata betul, memang banyaj kahak bagi baby umur tu...tp saya p swasta .mmg ckp ja terus nak suction

10mo ago

baby bawah 2bulan boleh ke suction..sebab hari tu sy p kilnik swasta jgk drng kata tak boleh.. hanya neb je tapi lepas dari neb tu okay sikit tapi dtg balik