kurang susu badan

baby saya 23hb ni dah 4 bulan baby saya since usia dua bulan x nak direct susu badan Jadi setiap kali menyusu saya pump. Bererti anak saya full susu badan tapi tidak secara direct. Milk booster beratus ratus habis. Dari berbentuk pil ke kurma kering direbus. Tak jadi apa. Makan bubur makan sayur sup ayam pendek kata saya sentiasa makan untuk anak. padahal saya bukan spesis makan banyak2. start mengandung sampai sekarang saya mindset mesti makan lebih dari yang selalu. Usia saya 22 tahun. Baby first. Usaha macam macam. Tapi susu tetap kurang. Apa sebenarnya masalah. Boleh share tips korang masalah susu kurang apa cara mengatasinya????#firstbaby #bantusharing #ingintahu #jangandibully #1stimemom #firstmom #seriusnanya

1 Balas

pn cuba product Nufiya 🤭 sy consume ni sampai skrg baby menyusu badan.if beli any product Nufiya kt ada sediakan cara penyusuan dgn pakar lactation 🤗