Baby reject susu

Baby saya 2 bulan 20 hari suddenly refuse to drink milk bottle. Selama ni mmg bagi bottle dan baby ok je. Masih bagi bottle yg sama & susu yg sama. Dah 3 hari baby refuse, struggle to feed sampai menangis. Muka dia pusing2 tolak puting botol. Bila baby mengantuk baru dapat feed dia. Berak pun dah kurang. Kenapa ya?

2 Balas

nursing strike? kena cuba check kalau ada yg tak kena dgn baby atau bertukar routine, atau mommy bau lain ke contoh terpakai perfume kuat sangat yg buat baby tak selesa

Nursing strike kot tu sis