Ibu confius ...

Baby saha berumur 2bulan lebih . Kenapa ye kadang2 suhu baby 38.5 nanti 37.2 nanti check lagi 36.5 next 38.3 berubah2 waktu pagi petang malam .. saya confius dia demam atau tak .. jadi sy kerapkan dia susu badan .. siapa penah jadi atau tahu blh bagu pendapat ..

1 Balas

Suhu bdn bb ni nerubah kdg2 tgk persekitaran dia berada dan sebab lain kurang bb kurang air/dahaga ,suhu pun naik juga slps dia myusu suhu akan turun..