EVO ATAU UNSALTED BUTTER

hi mommies, anak nak start makan dah next week ni. tapi mommy confius nk tambah evo atau letak unsalted butter dlm bubur baby nanti. apa pendapat mommies ya?

3 Balas

saya tak pakai dua2.. just campur dengan breast milk je.. lagipun anak saya memang fully bf.. first bagi yang tak campur susu, dia tak suka.. lepas dah campur susu badan, baru dia suka n nak makan.. dah sah² kita tau susu badan tersangat berkhasiat!! 👍👍 jimat pun jimat sebab evoo tu mahal kan..

Guna minyak biasa kita guna sj sis. Tak perlu susahkan diri. Refer group happy baby foods malaysia.

Up to you. Mana2 boleh. Kalau saya tak pernah guna evoo. Guna unsalted butter je.

5mo ago

thankyouu sis