37 weeks 4 days

BABY PINK OR BLUE?? 💙❤️

37 weeks 4 days
54 Balas

Perut kita sma la sis.. tapi bila bsalin boy...tetiga ank perut cenggini... Smoga d permudahkan

4y ago

Yup betul2 sis...asal baby sihat syukur alhamdulillah...

xnampak sangat la sis. kalau bulat pink kalau lonjong blue apa2 pun moga dipermudahkan.

Tggok pusat je cmni x reti sgt...klu tkluar llaki..klu pusat lubg besar prmpn..

4y ago

Xjugak sis .. Kakak ipar saya pusat terkeluar perempuan .. Hahaha

setakat ni 13 vote pink... 11 vote blue 😅😍😁🤩😆

Pink kot..perut sy pun mcmni jg..baby pink..😅

Sme cm perut sy..tp sy scan baby pink🥰

4y ago

sy ada pergi scan tp kurang jelas.. baby tida bagi tgk hahaha..sy nak sgt pink ❤️😅

Semoga dipermudahkan ye sis..

Nk tw scan la snang...hehee

4y ago

suda buat scan tapi mmg baby tak bagi tgk pun.. baby kepitkan kakinya.. so mcm mana nak tgk dengan senang kalau mcm tu? sajeee nak share la sis..

looks like blue😍

Pink