New mommy..

Baby perempuan saya umur 3 bulan..tetek ada ketulan kecil..tak pasti bengkak susu atau apa..ibu2 ada tak mengalami hal yang sama seperti saya?hati mula risau..sebab belom pernah mengalami pengalaman ini..patut atau tak saya bawa ke hospital?

2 Balas

sama mcm anak say... x perlu bawak pergi hsptl sebb say ade tnye doc kk drg cakap tu normal.. Saya just pantau n tuam kn shja kt tetek baby tu... nnti lame ii ketulan tu akn hilg sendiri... kena rajin tuam je tetek baby tu... Skrg ank say dh 3thun dh, ketuln tu pon x de dah..tapi kalau mummy risau bole je bawak pi hosptl kalau nak cek...

2y ago

tq mommy😊

Emmm, seeloknya bawa la untuk further checking.

2y ago

okay tq😊