Baby dah boleh panggil mak ayah

Baby mommies start panggil mama or papa mada brapa month? Cer share. Sy 1st baby xde experience

1 Balas

My baby first word 'nenek' ngan 'ayah' masa 6bulan. Puas ajar sebut mama tapi 'amamm' dia sebut. Hihi. Skrg dh 8bulan. Setiap baby lain2 sis perkembangannya. Ada yg cepat ada yg lambat. Tp my baby gigi 1 pn blm ada.

4y ago

Ouhh yeke? Bby saya pn blm ada gigi. Saya tgk baby hanis zalikha alisya tu 6 bulan dh ada gigi. Rsa mcm cepat😂