Baby tak nak menyusu

Baby masuk 3 bln xnk menyusu botol dh. Sy campur bf n botol..waktu mlm tdo je dia nak botol..bila siang tak mau lansung... sy risau dia tak kenyang sbb susu bdn sikit.. kdg2 susu bdn pun dia taknak..help me pls 😭

1 Balas

kalau konsisten ank direct susu x akan pernh kering kalau puan keja make sure jga jam pam 3 jam skli jgn tunggu penuh walaupun hanya pam angin ye. bpew oz yg dpt x apa tngk dlm seminggu inhsallah ada hasil.. saya mmg dri berslin over supply smpai ada 3 ank susuan lagi bby dh 7m tpi syg dia x minum botol full bf je walaupun ank menyusu susu x pernh kering 1 hari saya boleh buat stock minimum 2x 6oz max 5x ade yg 3oz & oz puan meyh follow ig pakar laktasi noorfazila_bt_abdul_rahman 🥰