40 Weeks Today

Baby masih seronok xnk keluar lg. Minta mummy2 semua doakan semoga masa terdekat ni adalah turun tanda. Xsabar nak jumpa dah ni. Makin aktif dia kat dalam. Hari2 pujuk baby. ? Semoga dipermudahkan kan semuanya.

40 Weeks Today
13 Balas

Macam mana ya nak hentikan pekembangan bayi ni dalam apps ni. Sebab baby saya da kegugurn. Bila buka hari2 nampak hari ni baby da 13 minggu. Tapi baby da tak de. Sedih.

4y ago

Baik. Insya Allah. Terima kasih 😊

Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin sis! Seronoknye da nak bersalin 😍😍

4y ago

InsyaAllah Aamiin. Tq sis 😁 memg menunggu je ni

Sye pn sama nie...dh masuk 40weeks 2days dh tp baby xkluar lagi,lbih due dh 🤦

4y ago

Sama la dgn sy... Arini dh 40w 3d... X de tanda yg kuat nk bersalin... Cuma rsa peruy mengeras & sakit kt pinggang tp x terlalu kerap & makin lama makin hilang sakit tu... Risau jgk ni

due sis sama dgn saya tp baby saya dah keluar 4.1. semoga dipermudahkan

Mcmna nk tukar ke bhsa melayu ye?.kt mana setting nya?

4y ago

Ok.tq sis

Semoga Allah mudahkan semua urusan...

Semoga Allah permudahkan segala urusan

InsyaAllah.. Aamiin... Moga baby cpt kluar...

4y ago

InsyaAllah Aamiin. Moga2. 😬

Semoga dipermudahkan. Pujuk2 baby keluar 🥰

4y ago

InsyaAllah Aamiin. Hari2 dok pujuk 😁 tq sis

Semoga dipermudahkan urusan