Nak tnya...

Any baby mamy2 cni begini ? Ank first sya tdk teruk begini time tu , tkut plak sya ada apa2. Mmang akan jdi begini dlu ke or should I ask doctor ?

Nak tnya...
6 Balas

Normal tu..anak saya pun mcm tu..nanti dia akan pecah sendiri keluar nanah.bersihkan guna spirit..spirit tu blh beli kat farmasi atau minta kat kk..tak tau la kalau kk u nak bagi ke tak tapi kk kat tempat saya bagi... anak saya punya pecah sendiri 3 hari lepas..sekarang dah ok..

biar kn je mcm tu lme2 hlg la tu..jgn bubuh ubat atau pn mnyak.

Normal tu sis... Anak sy pun mcm tu jgk, now dh ok

normal sis.. jgn usik tau.. nnti hilang sndiri

Normal tu sis

Normal.