normal ke baby 23w kurang gerak.. sebelom2 ni bukan main active lagii..risau pulak kitaa

baby kurang gerak

4 Balas

Kalau ikut KK tempat saya, 28w baru buat kiraan gerakan janin. Kalau puan dah kira gerakan baby lagi awal dan rasa pelik, baik buat pemeriksaan.

3mo ago

bagi saya normal kot, sebab saya pun kadang2 macam tu juga sis, risau tapi selalu gerakkan dia, makan aiskrim benda2 manis

saya sekarang 23w juga, ada hari rancak ada hari senyap je dia. bila pancing dgn makan manis2 baru response lepastu senyap balik.

3mo ago

tu lah sebab selalu active walaupon tak pancing2..ni kadang2 je active tu yang nak tahu normal ke tak

sama la ngn sy siang baby kurang gerak,mlm kemain aktif

sy klau mlm gerak Kuat. Siang kurang