31 week baby kurang gerak waktu siang?

Normal tak ye kalau kurang tapi malam aktif..#pleasehelp #ingintahu #firstbaby

3 Balas

normal kot sbb dya dah bsr.. ruangan smkin kecik.. pstuh Siang Kita Mama nih byk Bergerak wktu Siang mlm kita berehat maybe wktu mlm tuh wktu selesa baby utk Bergerak Aktif.. Sama mcm saya jgk Siang kdg² kurg Aktif tpi mlm bergoyang² perut..

sis dh kira gerak baby kan. misi bg kiraan start 9pg dlm tempoh 12 jam tu sis cukup x 10 kali. klu cukup alhamdulillah okay.

2y ago

InsyaAllah ok sis. normal tu. time lain dia aktif kan. moga sis dan baby baik2 sj. 🙂

same dgn sy. kdng2 rsau jgk kn. tp bile dye aktif mlm, xde la rsau sngt.

2y ago

Tula first bby jd cpt risau klu x gerak