Tak pandai tidur sendiri

Baby high need yang tak pandai tidur sendiri ni kalau kat luar macam mana eh parents handle? Baby saya 5 bulan 2 minggu memang sampai hari ni asal keluar je atleast 2 hours past her nap time, mesti kena rushing balik rumah. Kadang2 stress sebab tak tahu nak bagi baby tidur macam mana time kat luar. How eh? Ada cara tak? Help please. I’m a first time mom. Thank you. #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu #firstbaby

4 Balas

Ikut baby rsenya ,ank sy msuk.kete kena econ mnetek skjap trus ttdo ,mngkin bby tak slesa kot ,cuba prhatikan