Scan gender

Baby girl mmg susah nk bagi kerjasama nk tunjuk burger ye? Semalam cek gender,ad dlm 30 minit crik gmbar pling jelas. Baby dlm keadaan sujud dan kepit jd nmpak kelengkang pun tak nampak jelas burger tu.Dipujuk2 bru nk tunjuk ..tu pun main2...bru nk detect untuk print je dia sorok blik😂

1 Balas

Makan masa mommy. Anak saya masa scan dulu pun lebih setengah jam. Doc baik sanggup tunggu tunjuk perkembangan baby semua so rasa berbaloi sangat bayar