Kembar ke tak?

Baby gerak dua arah berbeza setiap kali pergerakan tanda hamil kembar ke?

18 Balas

kalau sis dah boleh rasa pergerakan meaning to say sis dah masuk second trimester kan.. should be bila scan dh boleh nampak samada baby sorang atau berdua.. saya kembar masa 10 weeks scan dh boleh nmpk.. sekarang ni babies active dlm perut tp nk dpt rasa dua pergerakan tu jarang jugak walaupun kembar.. better sis pergi scan utk kepastian.. kalau kembar alhamdulillah rezeki sis