contraction ke ni??

Baby first. Skrg 39 minggu 4 Hari.. sblm ni Ada keluar darah. Skrg Ada lendir putih sedikit. Pastu perut start rasa sakit memulas macam sengugut. Kadang rasa nak berak. Ini ke dipanggil contraction sebenar???

13 Balas

sis cpat2 p hospital.. sy pun 39w, kerap mngeras n ada keputihan/lendir + air kluar ingatkn belum nk bsalin.. skali td memamg tmujnji pakar, doc pakar cek dh mngers 5mnt skali cek bukaam dh 3cm.. skrg dh admit ward tgl tgu bukaan penuh je.. kalo x p jmpa pakar td mngkin sy masi lg kt rumah tgk2 tv 😂 sbb xtau tanda nk bsalin n sakit contraction tu mcm mna..