unexpected 2nd baby

Baby first just 8 bulan...perasaan berbelah bagi sbb kecik lagi dia ?.skrg pregnant 5 weeks. Semua ni rezeki Allah...anyone ada pengalaman camni? How do you handle it?

unexpected 2nd baby
25 Balas

sy anak 6 bulan pregnant no 2.. terima dgn ht terbuka. skrg no 3

sy bby first baru 3 bulan, was2 lg nk bersama suami, tkut terlekat😅

4y ago

Sama sis. Sy kalau boleh nk elakkan masa awl2 ni. Sakit oii. Ngilu. Dh 5 bln baru berani nk bersama. 😂 Tu pon sakit jugak. Dh la tam guna tembok besi. Guna tembok plastik je. Sbb umur dh 3series.tkot nanti susah nk dpt bila ambik ubat perancang ni

maaf kalau saya tanya soalan ni. sis guna protection tak?

rezeki tu sis.. klu sy pn diberi peluang nk mcm tu..

Buat mcm biasa je....dah rezeki kan....😁