Ibu lepas bersalin czer dan lepas habis pantang makan ketam dh 100 lbih hari dh

Baby dh nk msuk 5bulan

2 Balas

awak ingat ni je. kalau awak xde alergik dgn seafood then awak boleh je nak mkn. xjadi mslh. kalau masa awak makan naik ruam ke gatal2 ke. mean awak alergik dgn mknn tu. then stop mkn

saya czer makan ketam dalam pantang takde masalah pun wak. kalau takde allergik boleh je makan. lain la kalau badan mmg sensitif dan allergik