BABY BUAT APA

Baby dalam perut mommy tengah buat apa sekarang? Tidur ke masih aktif? BABY SAYA TENGAH SEDU@HICCUP?

21 Balas

Baby sy sekarang lepas maghrib jea aktif, gerak sana gerak sini. Siang jarang gerak tido agknya , kena gegar baru gerak 😂 ya la buat mak dia ny risau jea, nak kira gerakkan ank lg. Haihh la anak 😝

4y ago

Sama lah kita. Kita bangun pukul 9 pagi semata mata nak kira pergerakan dia. Tahu tahu senyap je. Malam aktif sangat pusing sana sini😂

Baby sy tgh tido pnat hri ni seharian ibu nye berjln dgn prot boyot ni almaklum la da sebulan lebih trlantar atas ktil sbb alahan, da segar skit ni ibu melaram la 😂

Tgh ligat juga ni mgkin tengah perfom somersault dlm perut ni. Buat mama rasa ngilu kat ari2 smpai asik nk kencing je..

Baby sy jam2 kul 8mlm ni aktif, sat lg die tendang2 perut bondanya, ajk main la tu.. 😆 Now dah 36w2d.

Baby sya tengah nendang2 .. dia nk bagitau trime kaseh sebb bagi dia makn tdi 😅

Macam mana tau baby sedu ye?sy baru 1st pregnancy☺️☺️☺️☺️22 weeks

5y ago

Gerak slow satu tempat yg sama tp berulang

Baby baru lepas sedu.. Malam ni kuat betul die menggeliat sampai senget2 perut

4y ago

Owh..biasa rasa baby tendang je xpernah lg rasa baby sedu hehe..

Aww so cute..baby saya dulu pun kuat hiccups juga dlm perut hehe

Tengah risau mana baby 😞 last kick kuat smlm.. Hari ni tak rasa sangat

5y ago

Dah start kick kul5 td 😂 tido rasanya dari smlm 😂😂 skrg 22w

sy xtahu nk bezakn bby hiccup le bergerak.. rse mcm mne klu die hiccup

5y ago

Gerakan slow tp berulang