pergerakan baby

Baby dah masuk 5 bulan setengah dah start menendang ke?

11 Balas

dah awk sbb baby da bsr , nt bl kandungan makin membesar haa rasa lha tendangan padu dy smpai senget2 perut dibuatnya🤭

sy skrg 5bulan 1minggu (21week) 1st baby. banyak gerak tendang2 lagi rase mcm ada ombak dlm perut ni 🤭

da dear, saya pun 5 bulan dia da aktif mlm2 tu pun rasa mcm angin2 dia gerak 🤭

Iye btoi. i dulu 5 bln baru start bayi tendang2 dlm perut 😘

Dah.. Tp xlah kuat sgt.. 6bln barulah kuat tendangan bb..

Saya belum dpt rasa lagi. Adakah normal?

4y ago

Normal syg..ade yg 6 bulan pon baru dpt rase ..lain lain bdn kan..inshaallah doa yg baik baik taw..nty awak dpt la tu rase😍

5 months dh boleh rasa 😊

Sy 6 bulan start rasa

Dah..🤗

Dahh sis