Air kelapa itu kan sebenarnya bagus???

Baby dah 5m blm meniarap, masa pregnant seminggu 3,4x minum air kelapa,makcikk bawang ckp sbb itulah tulang baby jd lemah, baby x kuat, x tegap, boleh bgtau fakta mana yg mengatakan air kelapa tu melambatkan perkembangan baby?

2 Balas

tkde kaitan pun dgn air kelapa.. masa sy prgnant dri awal2 lg sy mnum air kelapa smpai sy besalin elok je anak sy.keluar je dia mukan dia putih bersih gebu. meniarap pun start 3 bulan. skrg da 4 bulan lebih da nk mengesot depan belakang.sis jgn amek peduli org ckp pasal setiap perkembangn anak berbeza. kwn sy punya anak pun meniarap umur 6 bulan padahal tk mnum pun kelapa. tkknn nk ckp anak dia lambar meniarap sbb tk mnum kelapa?? pelik tak? perkembangn setiap anak tk sama

Tanya makcik tu balik, mana fakta yang dia dapat. Palatao betul.