susu badan

Baby dah 3bulan, dia baru pandai nyotnyot cap gantung.. tak terlambat lg ke nak susukan? Mcm mana nak tambah susu bdn?

1 Balas

Mcm mana awk buat dia nk breastfeed ye? Baby sy sbulan lebih dah taknak hisap. Nk bykkan breastmilk kena selalu susukan. Pstu org ckp makan sup betik muda, lobak putih. Ada minum air rebusan halba. Ada minum rebusan goji berry n kurma merah. Sis bole google la tp ada org jd ada org tak. Sbb lain org lain dia punya booster

4y ago

Maaf nak tanya berjaya breastfeed baby? Situasi sama dengan saya 😭