11 week

baby bump tak da,it is normal?semua tegur. a bit worried?

48 Balas

Normal dear. Sy 5 bulan nampak mcm buncit je. Dah masok 6 -7 bulan. Serupa bawak bola. Biras sy pulak 7 bulan baru nampak. Asalkan baby sihat ckup. Kalau still was2, ms detailed scan, tanya je kat Dr air ketuban okay x, kepala baby n badan die bkembang seimbang tak, nadi bby xlaju sgt ke.. Tnya je. Dr akan explain.. Perut awal sgt besar pn payah jugak.. X larat ui... Hoho

Berapa bulan dah? Sy 5 bulan baru nampak baby bump 😂 size baby tak boleh ditentukan melalui besarnya perut kita.. Tapi hanya dpt ditentukan melalui scan.. Jd as long doktor kata baby sihat.. Jgn risau..

It actually depends on the type of mother's body. Not everyone shows baby bump soon as 11 weeks. Mine shows at 15 weeks. Bigger than my breast now lol. As I am kind of overweight :)

Semua xsama... Sy pon da nak bersalin ada yg baru perasan... "eh u peknen ke? "😅😅 dari belakang lg xnampak cam org peknen... Jangan risau ye. Normal je tu... 🙂☺

Normal, kawan saya 17 weeks tak nmpak baby bump.. kecuali dia ketatkan baju dia depan kitorg bila kami usik2.. macam perut buncit lepas makan je.. tp baby sihat.. dont worry..

First baby ke? Akak dulu 5 mth pun org tak nmpk lagi 🤭Skrg ni, anak ke-4, 3mth dah macam 6mths. Lemak dah byk terkumpul kat perut huhuhu... 🤣🤣

Hi mommy. 11w kecik lg. Baby saiz laici je... Tak perlu risau OK. Semua org lain2. Ada yg nmpk cpt sbb ketuban, atau mmg dh buncit dr dulu. 😁

Sya 25/26 week ni baru nampak bby bump.. sebelum ni nmpak mcm buncit jer.. 😊 maybe first baby ada lambat sikit nampak kot..

sy dlu 7 bulan baru nampak perut.. 😁 abaikan ckp org ckp tak nmok perut. perut kecik. yg penting baby dlm kandungan sihat..

Normal tu.. Sy 6 bulan baru nampak bby bump.. Tu pun org ingat baru 3 bulan 😂 minggu lepas bby dh lahir dgn selamat dh 🤗