11 week

baby bump tak da,it is normal?semua tegur. a bit worried?

48 Balas

This is very normal. Some showing earlier than others. When it grows it will pop very fast all of a sudden.dont worry,u r ok

sy pregg 9bln mcm 6bln punya perut. 6bln nampak mcm 3bln. 3bln xnampak sgt... alhamdulillah bby 3.0kg keatas

Sama sy 6 bulan pun ada org tgur lg.. Perut x nmpak.. Tp yg pnting kta buat checkup tgok tumbesaran baby normal its ok..

Sy 9bulan mcm 4bulan 😂 doktor pun tnya 'are you sure, you are 9m already?' Bila scan bru dia percaya 😂

sy pun baby bump x nmpak lgsung 😅.. bru 12 weeks ++.. tp time scan baby sihat je..dont worry 😊

sya 4 buln baru nmpk tu pun xketara sgt..iys normal la..abaikn ja xpyah risau..

I ni . Da 23 weeks... Mmg tk nmpk... Huhu... Its normal.. depends on ketebalan perut kita sis..dun worry

Saya, start 20weeks baru nampak baby bump.. Tu pon x obvious sngt 😁 hee normal ja..

Saya 6 bulan baru stat nampak baby bump..pgerakan baby pn baru trasa time 6 bulan..

Tak perlu risau...saya dkt 6 bln or 7 bln baru nmpk baby bump