Bentuk kepala baby 2month

Bentuk kepala baby mcmni boleh kembali normal tk . Kpla jadi mcmni sbb ngempeng malam pastu tk tukarkan posisi kepala dia . #bantujawab #SeriusTanya #firstmom

Bentuk kepala baby 2month
2 Balas

akan kembali normal bila baby besar cuma kita mak ni kena rajin2 tukar posisi kepala baby tu klau tak lambat sikit bentuk kepala tu nk jadi okay

Boleh. By 18 months kepala baby akan back to normal. In a meanwhile kena kerap tukar posisi baby ya.