Buat susu formula tak pakai air suam

Baby baru sebulan. Terbuatkan baby susu formula pakai air paip 😔 dan dia dah habis minum baru perasan. Hai momies boleh bagi pendapat tak apa yg saya boleh buat 😩

3 Balas

air paip mcm mne tu puan..air x bertapis ke...ke puan gune air paip deret bt susu

3y ago

Air dlm water heater tu saya terlupa tekan. Jadinya suami terus buat susu anak dia ingt air tu suam suam dah

seeloknya pantau anak. kalau dia kerap berak, terus bawak jumpa dr.

3y ago

Terima kasih atas nasihat. Tengah tunggu dia berak ni dah seharian tak berak lagi

ooo.. insyaAllah doa y baik2..xde pe2