Barut dan tali pusat

Baby baru lahir kan memang terus pakaikan barut ke? Kalau pakaikan barut, barut tu perlu atas dari tali pusat ke? Dah masuk 35w ni dah makin risau pulak. First time mom ni rasa macam tak cukup ilmu lagi.

18 Balas

hemm ikutkan kalau takut kite tak dapat rehat sebab anak nangis perut kembung, pakaikan lah barut. pakai yg jenis strap , senang dan mudah . tapi kan, anak saya kalau ibu jaga je pakaikan barut . turn saya pulak pakai kan baju, saya tak pakai pun barut tuu huu sebab tak suka bila anak berak, dengan barut2 tu sekali terkena najis dia 😂 dah jadi double2 kerje huu