Barut dan tali pusat

Baby baru lahir kan memang terus pakaikan barut ke? Kalau pakaikan barut, barut tu perlu atas dari tali pusat ke? Dah masuk 35w ni dah makin risau pulak. First time mom ni rasa macam tak cukup ilmu lagi.

18 Balas

pkai or x.. xde msalah.. cme barut ni . klu pkaikn slmat ler sikit tali pusat.. tp.. klu ank kne kuning.. nurse suh bukak sgalanye.. pngalaman sye.. ank sulung kne bukak bedung ngn barut.. sbb kuning . nurse xbg dia "selesa" sbb nt asik nk tdur xnk susu