najis keras berwarna kuning

Hello.. Baby baru 2bulan 3hari First newborn Not B/F Minum susu formula(lactogen) Soalan : Hari ni najis baby keras dan berwarna kuning..kenapa ya?

najis keras berwarna kuning
11 Balas

Mcm bby sy pki dupro mula2.. Tahi jd berketul berlendir.. Suami bli kn similac.. Alhamdulillah.. Ok blik.. Tp mmg mhal sikit la similac tu.. Demi ank.. Xpe.. Ttup mata je bli kn

4y ago

Ttup mata jer demi ank..lagi2 sy ank sulong...ank sy sme cm ank sis..dupro xsesuai..last2 frisolac sy bg...memg tok sembelit pow..alhamdullilah ok da skg...