bby nak berdiri

baby ayu baru 3 buln 5 hari dia nk mcm dlm gmbo tue..bby mamy ii ada cm bby ayu x

bby nak berdiri
2 Balas

anak sy pon sis. bru 3 bulan 22 hari. penat baring dia meriarap sendiri. pastu nk berdiri. kalau sy x berdiri kn dia. meronta2 dia. kesian kn dia x nk dia sakit tulang

Sis, bby mmg suka melonjak kaki mcm nk bdiri.. bby sy sbln 0n mcm tu tp jgn bg dia bdiri lg walaupn dgn support, bhaya sbb tulang kaki n tulg blkg x kuat lg..